Dit lokale globale netværk

Junior Chamber International (JCI) er et internationalt netværk for ressourcestærke og ambitiøse mennesker mellem 18 og 40 år. JCI Amager er således den lokale forankring af en organisation, som omfatter mere end 175.000 medlemmer i mere end 100 lande.
Vores vision er at blive det førende netværk for unge handlekraftige mennesker, der tager ansvar og gør en positiv forskel for sig selv og samfundet.

I JCI Amager virkeliggør vi visionen gennem community projekter, hvor vi samarbejder med andre lokale aktører, gennem netværk med øens virksomheder og organisationer og ved at udfordre og udvikle vores medlemmer inden for bl.a. projektledelse, ledelse og personlige kompetencer.

Har du lyst til at lære os bedre at kende, er du velkommen som gæst ved et af vores møder eller andre arrangementer.

Afdelingsmøde med Rufus Gifford 

Mette Egholm Nielsen
(Advokat, Nykredit)

At være medlem af JCI Amager giver mig næsten hver dag masser af oplevelser, udfordringer og læring. Jeg har i mit medlemskab bl.a fået uvurderlig leder-erfaring i frivillig ledelse, mine kompetencer indenfor tale- og debatteknik er forbedret og så har jeg ikke mindst fået et kæmpe netværk ikke bare i hele Danmark, men i hele verden. JCI har helt klart haft en kæmpe betydning for min faglige og personlige udvikling de 4 år jeg – indtil videre – har været medlem. Jeg kan klart anbefale JCI for alle unge i 20’erne og 30’erne!

         Frank Skov
(Chief Credit Analyst, Danske Bank)

JCI har gennem 7 år været med til at udvikle mig personligt og fagligt. Da jeg i sin tid blev medlem var det som tilflytter til København, og min motivation var at få et bredere netværk. Det har jeg i den grad fået både lokalt, nationalt og internationalt. Senere har mulighederne, som JCI tilbyder, hjulpet mig med at udvikle sikkerhed i at stå på en scene og fremføre et budskab. Jeg har også gennem mange forskellige poster i organisationen på lokalt og nationalt plan udviklet mine lederegenskaber gennem praktisk erfaring, og lært en masse om at kommunikere med andre. Jeg kan klart anbefale JCI, hvis du ønsker at flytte dig personligt og fagligt, mens du udvider dit netværk.

 

Sabrina Vitting-Seerup
(ph.d.studerende)

Jeg har virkelig fået meget ud af min uddannelse i frivillig ledelse og min deltagelse i de talerkonkurrencer, JCI arrangerer. Det har udviklet mig enormt som person – og så er det jo for vildt, at kunne kalde mig selv verdens bedste taler, takket være JCI.

Kontakt JCI Amager

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

User Login
JCI Amager