Hjem til mad – mad til hjemløse

JCI Amager lavede i 2011 og 2012 projektet Hjem til mad – mad med hjemløse. Projektet blev lavet i et samarbejde med Christianshavns beboerhus og lokale købmænd der sponsorerede råvarer til projektet. Derudover deltog Gorm Wisweh (Vis mig dit køleskab, Go’ morgen Danmark og indehaver af Gorm’s) som dirigent i køkkenet.

Projektets fokus var at bygge bro mellem lokalbefolkningen og hjemløse på Christianshavn. Det blev gjort ved at give både hjemløse og lokalbefolkningen en god oplevelse, som de selv var med til at skabe, ved at tilberede et måltid mad sammen og efterfølgende indtage det.
Projektet var med til at skabe fokus og dialog mellem de hjemløse og lokalbefolkningen for at øge forståelsen for hinandens hverdag. Samtidig skabte projektet grobund for tolerance og var med til at fremme godt naboskab.

Projektet blev afholdt 2 gange og begge gange deltog omkring 20-30 beboere og hjemløse fra Christianshavn. JCI Amager’s medlemmer lærte rigtig meget om dialog og nogle fik rykket deres personlige grænser i samtalen med de hjemløse.

JCI Amager hjem til mad

User Login
JCI Amager