Kurser

Som medlem af JCI får du mulighed for at tilmelde dig en lang række kurser. Det kan være et kursus i fx personlig effektivitet, ledelse eller konflikthåndtering, som medlemmer i en af de lokale afdelinger har taget initiativ til. Kurserne er typisk af høj kvalitet og med professionelle undervisere til en meget fordelagtig pris.

Det kan også være et af JCI’s officelle kurser som fx Networking, Presenter (om præsentationsteknik) eller Impact (om værdiskabende projekter i lokalsamfundet). De officielle kurser tilbydes medlemmer over hele verden, og er med til at binde organisationen sammen.

JCI samarbejder med Insights Danmark og kan derfor tilbyde sine medlemmer en Insights Discovery personprofil til en fordelagtig pris. Insights er et værdifuldt redskab til selvindsigt, kommunikation og interaktion med andre. Systemets styrke er dets enkelthed, som gør det nemt at anvende aktivt i dagligdagen.

Hvert år afvikler JCI en række ledelsesakademier, hvor deltagerne bliver udfordret personligt og samtidig lærer om ledelse og gruppedynamik. Akademierne sigter mod at uddanne medlemmer til at varetage ledende poster i JCI på lokalt eller nationalt niveau. Du kan læse mere om de danske, nordiske og europæiske akademier hos JCI Danmark.

JCI uddanner vores lokalformænd gennem et intensivt kursus-forløb, hvor du via 4 weekender vil stifte bekendtskab med mange discipliner indenfor ledelse, samt bliver klædt på til at stå i spidsen for din lokale JCI afdeling.

JCI Amager kursus

User Login
JCI Amager