Det 21. Danske Akademi 2014

Som kandidat på det 21. Danske Akademi blev man bedt om at give alt, alt hvad man havde i sig og stadig være klar til at rykke sig. Man skulle kunne se sig selv på national eller international scene i 2015.

Scenen var sat på Fuglsøcenteret på Mols og vi ville rykke JCI Danmark til nye højder. Skabe større ambitioner og højere energi.

Det 21. Danske Akademi blev afholdt 22. – 25. maj, og vi modtog 12 knivskarpe kandidater, der på hver deres måde er unik for deres afdelinger og JCI Danmark.

Et af de JCI-faglige punkter, der blev stillet skarpt på var ” one year to lead”, og de muligheder der er for at fortolke dette. Hovedpunktet var, at der ikke er ”dit formands år” eller ”dit NP år”. Det er JCI´s år og det er det hvert år, kun derved kan man få en bæredygtig JCI kultur og strategi. Det gør også overleveringerne af en væsentlig højre kvalitet, når vi tør dele og tør give noget videre, der igen kan bygges videre på.

De fire dage blev der trænet fra tidlig morgen til sent, man fik nogle overbevisninger smidt over bord. Fik sat nogle tanker i gang, og der blev arbejdet med strategi og handlingsplaner. Lars Hajslund og Lars Christian Eriksen guidede kandidaterne til det yderste og så lige lidt længere. De var ved og omkring kandidaterne hele tiden.

Som Akademi Manager takker jeg for det samarbejde, der fra valget har været med Bo Risom, Randi og vores to trænere. Glæder mig meget over, at der målrettet blev skræddersyet en træning til kandidaterne, efter de ønsker Bo har for det kommende år.

Kandidaterne var fra starten klar til at modtage og rykke sig. En fornøjelse at få lov til at danne rammerne og sætte energien og ambitionerne lidt højere.

Den vigtige overlevering gælder også for undertegnede, og jeg står selvfølgelig til rådighed for næste års Akademi Manager. Jeg håber, at vores brochure kan bruges som motivation og information til næste års kandidater.

 

Nu gælder det de næste tre akademier, JCI Akademiet i Japan, det Nordiske og det Europæiske akademi.

 

Mange sommerhilsner Vita Vels

Akademi Manager 2014

Tags: , , , , , ,

JCI Danmark

JCI Danmark