Velkommen

JCI er en anerkendt global non-profit netværksorganisation, hvis eneste formål er at skabe udviklingsmuligheder for unge mennesker.

Som medlem af JCI får du både fagligt og socialt netværk, og mulighed for at deltage i projekter, udvikle idéer, tage ansvar og samarbejde med en masse andre passionerede unge mennesker fyldt med drive.

I JCI har vi fokus på at udvikle os både personligt og fagligt. Vi afholder bl.a. kompetenceudviklende kurser inden for præsentationsteknik, projektledelse, lederegenskaber, kendskab til personprofiler mv. Derudover laver vi projekter, der gavner samfundet, samarbejder med erhvervslivet, tager på spændende virksomhedsbesøg og inviterer inspirerende foredragsholdere til vores møder.

Det absolut vigtigste er dog, at alle vores aktiviteter udvikler os som medlemmer og skaber grundlaget for at vi bliver samfundets stærkeste individer.

Vores medlemmer er aktive unge mennesker mellem 18 og 40 år, der brænder for at tage nye udfordringer op og for at udvikle sig selv og andre. Vi tror på værdien i forskellighed, og har derfor meget forskellige baggrunde og repræsenterer mange forskellige brancher.

Aldersgruppe

For at blive medlem af JCI skal du være mellem 18 og 40 år.

I JCI Lolland-Falster er størstedelen af medlemmerne mellem 25 og 35 år.

Den dag du fylder 40 bliver du ikke smidt ud. Her har du mulighed for at fortsætte i netværket som senior, dog uden stemmeret.

Om netværket

JCI er et stort netværk med afdelinger i mere end 100 lande og over 200.000 medlemmer på verdensplan.

Som medlem i JCI vil du opleve at blive del af et stærkt lokalt, regionalt, nationalt og international netværk.

JCI International:             www.jci.cc

JCI Danmark:                    www.jci.dk

JCI Danmark blev dannet i 1959 og har i dag omkring 800 medlemmer fordelt over ca. 45 afdelinger over hele landet.

JCI Danmarks vision:

“Vi vil være det førende netværk for unge handlekraftige mennesker, der tager ansvar og gør en positiv forskel for sig selv og samfundet.”

JCI Danmarks mission:

“At skabe udviklingsmuligheder, der styrker unge mennesker til at skabe positive forandringer.”

Vi ser frem til at høre fra dig.

Følg JCI Danmarks Facebook

User Login
JCI Lolland-Falster