Konkurrence – vind billetter

NK

Vind billetter til Nationalkongressen 6.-8. oktober 2017 hos Danmarks førende netværk indenfor #FremtidensLedere, JCI Danmark!!

Den 6.-8. oktober 2017 afholder JCI Danmark sin årlige Nationalkongres i Slagelse med masser af mulighed for udbygning af netværk, personlig udvikling og inspirerende foredrag. Nationalkongressen består af et erhvervsseminar om fredagen og af spændende foredrag og kurser lørdag og søndag. Du kan læse mere om programmet her: http://www.nk2017.dk/program.html

Du har nu en unik mulighed for at vinde én kongresbillet inkl. overnatning og fuld forplejning til 3 dage i selskab med Danmarks førende netværk inden for #FremtidensLedere.


Du deltager i konkurrencen ved at svare på følgende spørgsmål:

Hvad hedder JCI Danmarks ugentlige nyhedsbrev?

  1. JCI Newsletter
  2. Mandag Morgen
  3. JCI Update

(pssst! Svaret findes på JCI Danmarks hjemmeside http://www.jci.dk/)

Send dit svar, dit fulde navn, din alder, dit telefonnr. og by til konkurrence@jci.dk senest lørdag den 23. september 2017.


Konkurrencevilkår:

For at deltage i konkurrencen, skal du være mellem 18 og 39 år og have mulighed for at deltage i JCI Danmarks Nationalkongres den 6.-8. oktober 2017, der afholdes i Slagelse.

Du må ikke være tidligere eller nuværende medlem af JCI Danmark.

Præmien er inkl. erhvervsseminar, kurser og foredrag alle tre dage samt fuld forplejning. Præmien er inkl. overnatning fredag – søndag i delt dobbeltværelse med en anden. Eventuelt enkeltværelse vil medføre et tillæg, som ikke er en del af præmien.

Fristen for at deltage i konkurrencen er lørdag den 23. september 2017.

Vinderen bliver trukket søndag den 24. september 2017 blandt dem, der har sendt det korrekte svar til konkurrence@jci.dk inden fristens udløb.

Vinderen må påregne at blive fotograferet og/eller filmet i forbindelse med dennes deltagelse i kongressen. Omfanget aftales nærmere med vinderen, men der vil som minimum blive postet opslag om vinderen, om vinderens forventning til kongressen og vinderens oplevelse af kongressen.

Ved deltagelse i konkurrencen accepterer du samtidigt at modtage invitation til et afdelingsmøde fra den JCI lokalafdeling, der ligger tættest på dig.

Præmien har en værdi af kr. 2.915,00 pr. person. Præmien kan ikke byttes til kontanter.

NK

JCI Danmark

JCI Danmark