Projekter

Her er nogle af de projekter vi er eller har været involveret i.

Karriere på Kanten

Karriere på Kanten er et lokalt projekt, som handler om at tiltrække og fastholde kvalificeret arbejdskraft til Mors og Thy. Vi har engageret os i dette projekt da det gør op med en af de store udfordringer for lokalområdet og vi har budt ind med konkrete forslag og aktuelle cases.
Se mere her: http://www.karrierepaakanten.dk/

Stafet for livet

JCI Mors stiller igen i år med hold til Stafet for Livet på Mors. Stafet for Livet er et arrangement som sætter fokus på og samler ind til Kræftens Bekæmpelse. Det er et åbent hold, så du er velkommen til at løbe sammen med os.
Link til vores hold: Stafet for Livet – JCI Mors

Knæk Cancer

I 2014 gjorde JCI Mors en aktiv indsats for at samle ind til Knæk Cancer samt for at øge synligheden for dette gode initiativ. Helt konkret solgte vi specielle halskæder fremstillet til formålet, hvor hele overskuddet gik til Knæk Cancer. Derudover afviklede vi 3-mands løb i Nykøbings gågade i samarbejde med Pinen og Plagen, hvilket var en stor succes.
Se omtale af arrangementet her: 3-mands løb i gågaden

JCI-Dagen

I 2014 inviterede JCI Mors øens foreninger til en aften med fokus på det gode foreningsarbejde. Vores lokale oplægsholder Trine Geerthsen fra Forandringshuset underviste i gruppedynamikker, personligtyper og motivation. Efterfølgende fortalte vores egen National Præsident Charlotte Bysted om hendes arbejde med at motivere en helt organisation af frivillige medlemmer.

I 2015 kommer JCI-Dagen til at handle om Ledelse. Datoen er sat til d. 7. maj, sæt kryds i kalenderen. Mere information følger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>