JCI Sct. Knud

Udvikling gennem netværk

Igennem projekter, personlig udvikling, kurser og uddannelse, øger vi vores kompetencer, der danner grundlaget for den positive forskel. Igennem vores projekter mv. skabes der et stærkt netværk, der kan bruges i mange andre henseender.

Personlig udvikling sker igennem aktiv deltagelse, JCI er ikke et netværk, hvor man kommer og kun modtager. Vi mener at udviklingen sker der hvor medlemmet deltager aktivt og derved skabes netværket.

Vil du være med til at skabe nye ting i Odense og omegn? Og vil du lære en flok aktive unge mennesker at kende? Så klik lidt rundt på vores website og kontakt os meget gerne med henblik på at komme med som gæst til én af vores månedlige afdelingsaftener.

Vi arbejder ikke alene, men er en del af JCI Danmark, der i dag rummer godt 800 medlemmer fordelt på ca. 50 afdelinger rundt omkring i landet.

JCI Danmark er også en del af JCI International, hvor vi ialt er ca. 170.000 medlemmer, der alle arbejder på at gøre en forskel. Vi laver fede projekter, der virkelig betyder noget for samfundet og skaber værdi.

 

Facebook

JCI Sct. Knud - et stærkt netværk med personlig udvikling - Se alle Local Presidents

User Login
JCI Sct. Knud