World Cleanup Day 2018 – Tak

#World Cleanup Day En dag hvor 156 lande gik sammen for at gøre en forskel. JCI Vejle var selvfølelig med. På blot 5 uger havde en projektgruppe sat rammerne for dagen. D. 15.09.2018 blev dagen afviklet, kl. 10 sendte de 34 personer afsted og inden kl. 11 var der sendt 53 ud i områderne omkring Vejle. Efter 2 timers opsamling havde de indsamler 380kg affald. En super indsats som blevet belønnet med forfriskninger og en konkurrence. Kamilla Rif, vandt et gavekort til Danmark og Norden, som også er med til at gøre en forskel, idet deres designer er innovative og producere lokalt og gerne af produkter der udtjent deres første formål, som f.eks. en gammel uldbluse der laves om til handsker. Julie S. Traun, vandt et gavekort til Café Vivaldi, der også støttede godt op om dagen. 120kr. blev indsamlet i panten der blev indsamlet gik til foreningen Plastic Change.

Hvorfor gør JCI Vejle dette? – Fordi vi et netværk af unge mennesker, som ønsker at udfordre os selv med nye udviklingsmuligheder, alt imens vi gør en positiv forskel.

I forbindelse med denne dag, lærte vi mange nye personer og virksomheder i lokalområdet at kende. Men også nationalt og internalt, andre JCI’er fra hele Danmark sluttede op om projektet og idet dette initiativ er et internationalt projekt, var der er stor mulighed for at få læring og kontakter fra andre lande.

Vil du være med i JCI Vejle næste projekt, så kontakt os på jcivejle@jcivejle.dk

#jci #sustainabelgoals #network #letsdoit

Dagen kunne ikke være lykkedes uden hjælp fra de lokale partner, derfor skal der lyde en stor tak til:

 

User Login
});
JCI Vejle