Lav en ny afdeling

Forside » Afdelinger » Lav en ny afdeling

LOKALAFDELINGER

Lav en ny afdeling

Synes du, at JCI lyder fedt, men er der ikke en afdeling nær dig? Frygt ikke, det er heldigvis muligt at stifte nye JCI-afdelinger. 

Processen er formelt beskrevet i vores vedtægter og Policy Manual, men for at gøre det kort, så kræver det lidt initiativ og gåpåmod samt 14 andre mennesker, der også synes, at JCI er fedt.

En afdeling i JCI Danmark skal mindst have 15 medlemmer mellem 18-40 år for at kunne holde en stiftende generalforsamling. Fra idéen til en ny afdeling opstår, til man skal kunne samle 15 medlemmer, er der en opstartsperiode, og JCI Danmark yder også en masse hjælp for at gøre processen mere overkommelig og sikre et godt resultat i denne periode. 

Er du interesseret i at starte en afdeling og/eller høre mere om opstartsprocessen?

FORMULAR

Start en ny afdeling​

I JCI bliver du en del af et dynamisk fællesskab, hvor engagement er værdsat. Vores netværk fungerer som en katalysator for personlig udvikling ved at tilbyde en bred vifte af ressourcer, aktiviteter og projekter, der udfordrer medlemmerne til at tage skridt uden for deres komfortzone og realisere deres fulde potentiale.

Vil du starte en afdeling, er der masser af hjælp at hente. Udfyld formularen til højre, hvis du gerne vil have JCI til din by, og så rækker vi ud til dig.