Bliv medlem af JCI

Forside » Afdelinger » Medlemskab » Bliv medlem af JCI

Kontakt

Bliv medlem af JCI

JCI findes både lokalt, nationalt og internationalt. Når du melder dig ind, bliver du medlem i en lokalafdeling, og du kan melde dig ind, hvis du er mellem 18-40 år. Så får du titlen som juniormedlem.
Det kaldenderår, hvor du fylder 41 overgår du til seniortitel. Det betyder, at du stadig kan engagere dig i projektarbejde, men det betyder også, at du ikke kan påtage dig officielle poster.

Kontakt din lokale og/eller foretrukne afdeling for at høre mere om et medlemskab og optagelsesprocessen.

Som JCI-medlem kan du deltage i alle nationale samt internationale aktiviteter, og vi forventer, at du engagerer dig i organisationen og prioriterer tid til læring og deltagelse.

Tidsforbruget i JCI afhænger af dit niveau af engagement. Jo mere du engagerer dig, jo mere tid bruger du, men jo mere får du også ud af dit medlemskab. Når det er sagt, skal du dog som hovedregel kunne afsætte ca. 10 timer/måned på JCI eller mere. Halvdelen vil blive brugt på et månedligt afdelingsmøde i din lokale afdeling, mens de resterende timer vil blive brugt på andre JCI aktiviteter såsom bestyrelsesarbejde, projekter, komitéarbejde m.m. 

Kontakt

Hvad koster et medlemskab?

Prisen for et JCI-medlemskab varierer, da hver afdeling fastsætter sin egen struktur. I de fleste afdelinger ligger grundmedlemskabet på 3000-4000 kr. pr. år.

Dit kontingent går primært til de afdelingsmøder og andre aktiviteter, I laver lokalt. Derudover går et bidrag til JCI Danmark, der står for drift og udvikling af JCI på landsplan.

Skal du være medlem?​

Udfyld formularen nedenfor, hvis du ønsker en udforpligtende snak om at blive medlem af JCI.