Pris

Forside » Afdelinger » Medlemskab » Pris

Vores priser

På JCI-medlemskab

Prisen for et JCI-medlemskab varierer, da hver afdeling fastsætter sin egen struktur. I de fleste afdelinger ligger grundmedlemskabet på 3000-4000 kr. pr. år. Det svarer ca. til én middag ude om måneden. For den pris får du adgang til et netværk, der kan ændre dit liv. Bogstaveligt talt. Og er du studerende, kan du i flere afdelinger få studierabat.

Foruden grundprisen vil der gennem året være ekstra udgifter til de aktiviteter og events, du vælger at deltage i såsom kongresser

I nogle afdelinger betaler du også for en opstartspakke, når du melder dig ind, som f.eks. kan indeholde en professionel Insights Discovery personlighedsprofil og/eller en billet til din første JCI kongres.

Mange af vores medlemmer får medlemskabet betalt af deres arbejdsgiver, så overvej evt. at spørge din om det samme.

Skal du være medlem?​

Udfyld formularen nedenfor, hvis du ønsker en udforpligtende snak om at blive medlem af JCI.

UDVIKLINGSMULIGHEDER

Bestyrelsesarbejde

JCI er bygget op om bestyrelses- og direktionsarbejde. Som medlem af JCI kan du vælge at påtage dig ledelsesposter på lokaltnationalt eller internationalt niveau, og vi tilbyder en unik kombination af træning, netværk, sparring og praktisk “learning by doing”, som giver dig de bedste betingelser for at udvikle dig som leder og teammedlem.
Her skal du ikke nøjes med at læse ledelses- eller anden teori – du kommer tværtimod til at arbejde med det i praksis og opbygge konkret erfaring, som du kan bruge i dit private og professionelle liv.

UDVIKLINGSMULIGHEDER

Konkurrencer

I JCI har vi 2 konkurrencer i løbet af året som løber fra lokalt til internalt niveau. Begge konkurrencer er stolte traditioner centreret omkring dét at få et budskab igennem og dét at præsentere foran et publikum. 

Den ene konkurrence, Snak Så De’Batter, er en debatkonkurrence, hvor man stiller op som hold og debatterer et emne sammen, hvorimod den anden konkurrence, Den Gyldne Mikrofon, er en enmands talerkonkurrence, hvor man selv stiller sig op og præsenterer et emne.

Begge konkurrencer er intensiv læring i argumentationsteknik, retorik, struktur, præsentationsteknik, modargumentation samt feedback.   

UDVIKLINGSMULIGHEDER

Uddannelser

I JCI Danmark har vi forskellige forløb, træninger og akademier, som giver dig praktisk uddannelse inden for en række forskellige områder. De varierer fra kortere træninger, som afholdes ad flere omgange i løbet af et år til intense forløb af 3-4 sammenhængende dage.

Gennem vores kurser og events kan du tilegne dig teknikker og tricks, der understøtter din faglighed og giver dig nye kompetencer, og du kan uddanne dig både lokalt, nationalt og internationalt i organisationen.

UDVIKLINGSMULIGHEDER

Projektarbejde

En helt central del af JCIs DNA er, at vi udvikler og afholder events og projekter, der gør en forskel i vores samfund og for os selv. 

Projekter, store som små, er rygraden i JCI, det er her, vi som medlemmer udvikler vores kompetencer, skaber unikke oplevelser samt opbygger et stærkt netværk.

Et projekt starter oftest ved, at du som medlem ser en mulighed for at løse et givet problem, siger det højt, og så starter planlægningen.

UDVIKLINGSMULIGHEDER

Insights

Insights Discovery personprofilen har været en ramme for selvforståelse i mere end to årtier, og er en af JCIs kerner i at støtte og fremme personlig udvikling.

Insights profiler er en hjørnesten i JCI, vi bruger dem aktivt i vores arbejde med og forståelse af hinanden, til at give feedback, til at udvikle os. Profilerne gør, at medlemmerne i JCI på tværs af afdelinger og karriere har et fælles sprog. 

Gennem JCI kan du få rabat på en Insight profil, da vi har et partnerskab med Insights Danmark. Foruden en profil får du også adgang til en lang række workshops og kurser, hvor du aktivt kan lære endnu mere om dig selv og andre.

UDVIKLINGSMULIGHEDER

Karriereveje i JCI

Personlig og faglig udvikling er hjørnesten i JCI – det ligger til grund for alt, hvad vi gør. En af måderne, man udvikler sig på, er gennem officielle poster. Posterne opstår typisk i forbindelse med  bestyrelsesarbejdet, enten lokaltnationalt eller internationalt, men kan også være i relation til et projekt.  

De forskellige poster gør en stor forskel for JCI, men mange af vores medlemmer bruger dem også fagligt, til at udvide deres CV med konkrete kompetencer og erfaringer og avancere deres karriere uden for organisationen.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Fold JCI-universet ud

JCI er en stor organisation med mange muligheder, hvis du stadig synes, at vi er forvirrende, så har vi samlet nogle af vores oftest stillede spørgsmål, for at hjælpe dig med at få et dybere indblik i de muligheder, vi tilbyder.