Close Menu
1

FAQ

Hvad er JCI?

JCI er et foreningsbaseret, socialt netværk for dig, som gerne vil udvikle dig, have praktisk erfaring og brugbar træning, du kan overføre til dit arbejdsliv.

Du bliver en del af et aktivt fællesskab, hvor du kan skabe relationer både nationalt og internationalt – og udvikle dig blandt ligesindede, handlekraftige og ambitiøse mennesker. Her kan du være dén, du er; få god energi, ny viden og nyde nye indspark og oplevelser.

Hvem er JCI for?

JCI er et mangfoldigt netværk for handlekraftige unge mellem 18 og 40, der vil deltage aktivt, tage ansvar for deres egen udvikling og bidrage positivt til andre medlemmers udvikling.

Her er alle velkomne; alle uddannelser, baggrunde og personlighedstyper, medarbejdere som selvstændige. Netop diversiteten i vores medlemmer, er noget af det, der gør JCI specielt. Her får du et fællesskab, hvor du kan få perspektiv, nye input og lære både dig selv og verden bedre at kende.

Hvorfor skal jeg være medlem i JCI?

Du skal være medlem, fordi du bliver en del af et mangfoldigt fællesskab, hvor du kan udvikle og udfordre dig selv i den retning, du ønsker. Her er rig mulighed for at styrke dine personlige kompetencer og få praktisk erfaring, du kan bruge karrieremæssigt. Læring er i højsædet og fejl er tilladt. Det er sjovt, socialt, lærerigt og kan give dig oplevelser for livet.

Hvad indeholder medlemskabet?

Grundpakken består af månedlige afdelingsmøder, hvor du spiser sammen med din lokalafdeling og f.eks. har foredrag, workshops eller andre aktiviteter.

Har du tid, lyst og mod til mere end dét, er der massevis af muligheder for kurser, træninger, projekter samt ansvarsposter både lokalt, nationalt og internationalt. Det er hér udviklingen ligger.

Hvad koster JCI?

Prisen varierer, da hver afdeling fastsætter sit eget medlemskab. I de fleste afdelinger ligger medlemskabet på 3000-3500 kr. pr. år. Det svarer ca. til én middag ude om måneden. For den pris får du adgang til et netværk, der kan ændre dit liv. Bogstaveligt talt. Og er du studerende, kan du i flere afdelinger få studierabat.

I nogle afdelinger betaler du også for en opstartspakke, som f.eks. kan indeholde en professionel Insights Discovery personlighedsprofil og/eller en billet til din første JCI kongres.

Mange af vores medlemmer får medlemskabet betalt af deres arbejdsgiver, så overvej evt. at spørge din om det samme.

team-thumb
chef-thumb
FAQ fortsat

Hvilke uddannelsesmuligheder er der i JCI?

I JCI Danmark har vi forskellige forløb, træninger og akademier, som giver dig praktisk uddannelse inden for en række forskellige områder. De varierer fra kortere træninger, som afholdes ad flere omgange i løbet af et år, og til intense forløb af 3-4 sammenhængende dage.

Derudover giver dit medlemskab i JCI dig adgang til et overflødighedshorn af andre udviklingsmuligheder.

Du kan bl.a. lære at tage ordet foran et publikum; at holde tale, debattere eller præsentere og holde hovedet koldt, selvom pulsen stiger. Du kan også få praktisk erfaring med projektledelse, PR, HR, undervisning og meget mere. Eller opbygge dit netværk nationalt eller internationalt.

Se de kommende udviklingsmuligheder på www.jci.dk/events.

Hvordan er JCI bygget op?

JCI findes både lokalt, nationalt og internationalt. Når du melder dig ind, bliver du medlem i en lokalafdeling. Dit kontingent går primært til de afdelingsmøder og andre aktiviteter, I laver lokalt. Derudover går et bidrag til JCI Danmark, der står for drift og udvikling af JCI på landsplan.

På samme måde som der er lokale afdelinger og en hovedorganisation i Danmark, er der det også internationalt. Her dækker de lokale afdelinger bare regioner i verden og præsidenten står i spidsen for hele den internationale organisation.

Noget af dét, der kendetegner JCI, er ledelsestilgangen “one year to lead”. Helt præcist betyder den, at alle ansvarsposter besættes for ét år, hvorefter posten gives videre. På den måde kan flest muligt prøve den viden og de værktøjer, de har fået i JCI, af i praksis og derigennem opbygge erfaring og gøre en forskel for deres afdeling.

Hvordan bliver jeg medlem?

Du bliver medlem ved at udfylde kontaktformularen på www.jci.dk/bliv-medlem. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt og får dig sat i kontakt med din kommende afdeling.

Hvem kan jeg kontakte, hvis jeg har spørgsmål?

Du er velkommen til at udfylde kontaktformularen på www.jci.dk/kontakt, hvis du har spørgsmål eller gerne vil med til en afdelingsaften for at se, om JCI er noget for dig. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Lederudvikling

Kommende kurser og events

Events
Kom til 60-års jubilæumsfest med JCI 8000 Aarhus
Dato: 18-09-2021 Sted: Højbjerg

Kom til 60-års jubilæumsfest med JCI 8000 Aarhus

JCI 8000 Aarhus fylder 60 år og derfor indbyder vi til en jubilæumsfest, hvor der ikke ...

Læs Mere
Tag netværket til nye højder
Dato: 21-09-2021 Sted: Højslev

Tag netværket til nye højder

 JCI Viborg går for alvor i luften. Vi skal nemlig ud at flyve.. Skive Lufthavn er en l...

Læs Mere
Sammen skaber vi fremtiden - Valgforsamling
Dato: 21-09-2021 Sted: Sønderborg

Sammen skaber vi fremtiden - Valgforsamling

Valgforsamlingen er noget helt særligt. Det er her du får mulighed for at få direkte in...

Læs Mere

Hver afdeling er med til at gøre JCI helt speciel

#JCIDanmark