4 Areas of opportunity

Forside » Om JCI » Junior Chamber International » 4 Areas of opportunity
4 areas of opportunity

Vi udvikler ledere til en verden i forandring​

Vi er det førende netværk for ambitiøse unge i 20’erne og 30’erne, der vil udvikle sig indenfor et eller flere af vores områder. Udviklingsmulighederne i JCI er som udgangspunkt grupperet inden for 4 områder:

  • Individual
  • Business
  • Community
  • International

Ved at deltage får vores medlemmer mulighed for at udveksle viden og indsigter, hvilket skaber et læringsmiljø, der er unikt for JCI. 

Personlig og faglig udvikling

Du udvikler dig i JCI Danmark

Junior Chamber International (JCI) er et globalt netværk, som giver dig udviklingsmuligheder både lokalt, nationalt og internationalt, og har eksisteret i Danmark siden 1957. 

Du kan melde dig ind når du er 18-40 år gammel, og du bliver en del af et netværk af unge mennesker med en bred faglig baggrund og fra et væld af forskellige brancher i både det offentlige og private erhvervsliv. Som medlem får du adgang til interessante oplægsholdere, innovative virksomheder og offentlige myndigheder, når vi skaber projekter og afholder workshops, og du får adgang til praktisk erfaring med ledelse, bestyrelsesarbejde og andre fagområder, når vi driver og udvikler organisation. 

Udviklingsmulighederne i organisationen er grupperet inden for 4 overordnede områder. Ved at deltage får vores medlemmer mulighed for at udveksle viden og indsigter, hvilket skaber et læringsmiljø, der er unikt for JCI. 

JCI fungerer som en katalysator for personlig og faglig udvikling ved at tilbyde en bred vifte af ressourcer, aktiviteter og projekter, der udfordrer medlemmerne til at tage skridt uden for deres komfortzone og realisere deres fulde potentiale.

4 areas of opportunity

Individual/Personal Development

Aktiviteterne i JCI er rettet mod at øge individuelle medlemmers personlige udvikling og hjælpe dem med at nå deres fulde potentiale.

Gennem praktiske ledelsesopgaver, projekter, debat, public speaking m.m. kan du udfolde dit potentiale, styrke dine kompetencer, og få en større forståelse for dine handle- og reaktionsmønstre.

4 areas of opportunity

Business

Du bliver del af et værdifuldt netværk af mennesker fra et væld af brancher; offentlige og private virksomheder, små som store arbejdspladser.

Mennesker der giver dig kontakter, sparring og input, og gennem ledelsesuddannelser og projekter lærer du, hvordan man kan drive forretning og at navigere bedre på arbejdsmarkedet eller som selvstændig.

4 areas of opportunity

Community

JCI mener, at dets medlemmer er en vigtig brik i lokalsamfunds nuværende og fremtidige velfærd, og organisationen støtter filosofien ‘Tænk lokalt, handl globalt’.

Som medlem kan du skabe samfundsrelevante projekter, der gør en aktiv forskel i dit lokalområde eller by, mens du opbygger erfaring og kompetencer, og globalt planlægges og udføres titusindvis af JCI-projekter hvert år, hvilket har en positiv indvirkning på samfundet som helhed.

4 areas of opportunity

International

Med JCI bliver du en del af noget større og kan udvide dit netværk globalt. På verdensplan har Junior Chamber International godt 175.000 medlemmer, fordelt i 5.000 lokale afdelinger i over 100 lande.

JCI tilbyder medlemmer adskillige muligheder for at forstå og blive involveret i globale spørgsmål. Gennem internationale konferencer, akademier, programmer, Twinning (venskabsafdelinger) og virksomhedsbesøg gør Junior Chamber medlemmerne i stand til at fremme goodwill og opnå en dybere forståelse af morgendagens globale udfordringer.