Få en personlighedsprofil

Forside » Udviklingsmuligheder » Insights » Få en personlighedsprofil

INSIGHTS

Få en personlighedsprofil

Insights Discovery personprofilen har været en ramme for selvforståelse i mere end to årtier, og er en af JCIs kerner i at støtte og fremme personlig udvikling.

Insights profiler er en hjørnesten i JCI, vi bruger dem aktivt i vores arbejde med og forståelse af hinanden, til at give feedback, til at udvikle os. Profilerne gør, at medlemmerne i JCI på tværs af afdelinger og karriere har et fælles sprog. 

Det er en enorm udviklingsmulighed at få en Insights profil, da større indsigt i dig selv er med til at forstå, hvordan du bedre kan bringe dine styrker i spil, i de ting du laver, og hvilke svagheder du skal være opmærksom på. 

Insights profilen giver ikke blot øget indsigt om dig selv, men i ligeså stor grad indsigt i andre mennesker. Ja faktisk alle de mennesker du møder på din vej. Du vil opnå hurtige og bedre relationer med dem, du møder. Du vil blive i stand til at løse problemer og forstå andre omkring dig på en meget bedre måde. 

En af de unikke fordele ved at bruge Insights profiler i et netværk som JCI, er trygheden. Du skal ikke stå til ansvar overfor kollegaer, chefer eller familien på samme måde.

Gennem JCI kan du få rabat på en Insight profil, da vi har et partnerskab med Insights Danmark. Foruden en profil får du også adgang til en lang række workshops og kurser, hvor du aktivt kan lære endnu mere om dig selv og andre.

LÆR DIG SELV AT KENDE

Hvad er en Insightsprofil?​

Insights Discovery er et psykometrisk værktøj, der er baseret på Carl Jungs psykologi, og som er udviklet til at hjælpe mennesker med at forstå sig selv, forstå andre og få mest muligt ud af de relationer, der har betydning for dem på arbejdspladsen og i privaten.

Insights benytter en enkel og lettilgængelig model med fire farver, som hjælper mennesker med at forstå deres stil, deres styrker og deres betydning for det team og de relationer, de er en del af. Det er kombinationen af farveenergierne IldRød, SolGul, SkovGrøn og HavBlå, som afgør, hvilken adfærd mennesker har og hvorfor.