Insights Discovery akkreditering

Forside » Udviklingsmuligheder » Insights » Insights Discovery akkreditering

Udviklingsmuligheder

Insights Discovery akkreditering

Gennem vores partnerskab med Insights Discovery kan du blive akkrediteret i deres personprofils værktøj.

Ved at gøre det gennem JCI får du ligeledes mulighed for det aller vigtigste nemlig praktisk træning i facilitering og undervisning

Insights Discovery kan finde ind til kernen af enhver udfordring, og give indblik i personer, styrker og svagheder.
Gennem en akkreditering bliver du en lærings- og udviklingsekspert, der har Insights Discoverys effektive redskaber og fulde univers lige ved hånden, og du kan tage aktiv styring af teams og facilitere.

Det at modtage en Insights discovery profil er spændende, men at få muligheden for at undervise og grave sig ned i hele Insights universet og den menneskelige adfærd er en mulighed, som man kan bruge resten af livet.

Udviklingsmuligheder

Udvikling, udvikling, udvikling​

I JCI Danmark har vi forskellige forløb, træninger og akademier, som giver dig praktisk uddannelse inden for en række forskellige områder. De varierer fra kortere træninger, som afholdes ad flere omgange i løbet af et år til intense forløb af 3-4 sammenhængende dage.

Du kan bl.a. lære at tage ordet foran et publikum, få bestyrelsesuddannelse, facilitere, og du kan også få praktisk erfaring med projektledelse, PR, HR, undervisning og meget mere. 

Som medlem kan du opbygge kompetencer og deltage i uddannelser både lokalt, nationalt og internationalt i organisationen.