Projektarbejde

Forside » Udviklingsmuligheder » Projekter » Projektarbejde

UDVIKLINGSMULIGHEDER

Projektarbejde

En helt central del af JCIs DNA er, at vi udvikler og afholder events og projekter, der gør en forskel i vores samfund og for os selv. 

Projekter, store som små, er rygraden i JCI, det er her, vi som medlemmer udvikler vores kompetencer, skaber unikke oplevelser samt opbygger et stærkt netværk.

Et projekt starter oftest ved, at du som medlem ser en mulighed for at løse et givet problem, siger det højt, og så starter planlægningen.

PROJEKTER ER MANGE TING

Hvad er et projekt?

JCI’s projekter falder indenfor mange områder, f.eks. personlig udvikling, erhvervsaktiviteter, samfundsrelaterede projekter eller internationalt samarbejde. Projekter gennemføres ofte i samarbejde med private virksomheder, kommunen eller andre offentlige instanser, der bidrager som sponsorer eller aktive partnere. 

Projektformål, teamledelse og teamsamarbejde, risikovurdering og økonomi er emner, du vil kunne arbejde med, når du deltager i et projekt, enten som projektdeltager eller som projektleder.

Projekter kommer i mange størrelser: et afdelingsmøde, julehjælp, uddeling af en pris til en lokal virksomhed, mentorprogram, arrangør af en kongres, og meget meget mere, og de kan være begrænsede til JCI eller åbne for offentligheden.

TIL INSPIRATION

Tidligere projekter

Gennem tidens løb har der været afholdt mange projekter i JCI. Herunder er der et eksempel på tidligere projekter, men det er vigtigt for os at understrege, at et projekt kan være meget lille eller meget stort – intet er rigtigt eller forkert, og det fede er, at processen er den samme uanset størrelse.

Eksempler på projekter

KONTAKT OS

Har du en god idé til et projekt?

Man må altid søsætte et projekt i JCI. Så har du en god idé, gå til din lokalafdeling eller lav en national styregruppe. Kun fantasien sætter grænser.

Hvis man laver et projekt i JCI, er der flere måder at få hjælp på. Der kan søges om legater og funding internt i JCI, og organisationen er fyldt med medlemmer, der helt sikkert vil hjælpe med at føre din vision ud i livet ved enten at slutte sig til projektgruppen eller hjælpe gennem virksomheder, kompetencer eller andet netværk.