Akademier

Forside » Udviklingsmuligheder » Uddannelse » Akademier

udviklingsmuligheder

Akademier

JCIs akademier er intense træningsforløb, der oftest varer 3-4 dage. Under et akademi er der fokus på forskellige emner såsom personligt lederskab, teambuilding, JCI-poster m.m.

JCI Danmark har sit eget akademi og så er der også internationale akademier:

  • Det Danske akademi
  • Det Europæiske akademi
  • Det Nordiske akademi
  • Det Japanske akademi

DANMARK

Det Danske Akademi​

Det Danske Akademi er for dem, der har været medlem i et par år og har god erfaring med det lokale projekt– og bestyrelsesarbejde, hvor akademiet skal være den katalysator, der skal bringe dem videre i deres JCI-karriere – gerne op på nationalt niveau.  

I løbet af de fire dage, som akademiet varer, er der fokus på egen udvikling, personligt lederskab, udvikling af organisationen samt ledelse i en frivillig kontekst. 

Akademiet afholdes i Danmark, typisk i maj eller juni, og har ca. 10-20 deltagere.

EUROPA

Det Europæiske Akademi

JCI European Academy mødes Europas lokale næstformænd (Deputy Local President) til 4 dages intensiv udvikling, træning og netværk. Det er en eksklusiv ledelsesuddannelse, der forbereder deltagerne på et år som formand i deres respektive afdelinger og yderligere poster i JCI. 

I løbet af de fire dage, som akademiet varer, er der fokus på egen udvikling, personligt lederskab, team dynamikker, samarbejde på tværs af grænser og personprofiler, og JCI som global organisation.

Akademiet afholdes i Göteborg i Sverige i starten af august og har ca. 100 deltagere fra 32 mulige lande.

NORDEN

Det Nordiske Akademi

JCI er en stor organisation, og derfor bliver vi også organiseret i mindre fællesskabsgrupper. JCI Danmark indgår i den nordiske gruppe/Det nordiske samarbejde og hvert år afholder gruppen et nordisk akademi, hvor kandidater til nationale poster på tværs af de nordiske lande kan deltage.

I løbet af de fire dage akademiet varer, er der fokus på egen udvikling, udvikling af organisationen som helhed, indsigter i JCI som organisation på tværs af grænser og et særligt fokus på norden. 

Afholdelsen af akademiet går på omgang mellem landene i det nordiske samarbejde, det bliver typisk afholdt i august og har ca. 20 deltagere.

VERDEN

Det Japanske Akademi

På det japanske akademi, også kendt som JCI Academy, mødes de fremtidige ledere af organisationen, altså vores Deputy Presidents, på tværs af landene og sætter fokus på det personlige lederskab, og hvordan man skaber forandring i et globalt samfund.  

I løbet af de ti dage akademiet varer, fordyber deltagerne sig i kulturen i den japanske værtsby og lærer fra en række træninger, seminarer og workshops, hvordan man forener en organisation og inspirerer til og lærer dets medlemmer at navigere i en foranderlig verden. 

Der er fokus på styrke, samarbejde og kulturel forståelse, og de kommende National Presidents bliver forberedt på et ledelsesår i spidsen for store organisationer og frivillige medlemmer.

Akademiet afholdes i Japan i juli og har ca. 100 deltagere fra hele verden.