Bestyrelsesarbejde

Forside » Udviklingsmuligheder » Bestyrelsesarbejde

udviklingsmuligheder

Bestyrelsesarbejde

JCI er bygget op om bestyrelses- og direktionsarbejde. Som medlem af JCI kan du vælge at påtage dig ledelsesposter på lokalt, nationalt eller internationalt niveau, og vi tilbyder en unik kombination af træning, netværk, sparring og praktisk “learning by doing”, som giver dig de bedste betingelser for at udvikle dig som leder og teammedlem.
Her skal du ikke nøjes med at læse ledelses- eller anden teori – du kommer til at arbejde med det i praksis og opbygge konkret erfaring, som du kan bruge i dit private og professionelle liv.

Noget af dét, der kendetegner JCI, er tilgangen “one year to lead”. Helt præcist betyder det, at alle ansvarsposter besættes for ét år ad gangen, hvorefter posten gives videre. På den måde kan flest muligt prøve den viden og de værktøjer, de har fået i JCI, af i praksis og derigennem opbygge erfaring og gøre en forskel for deres afdeling og nationale organisation.

Dyk ned i bestyrelsesarbejdet på de forskellige niveauer:

uddannelse

Vi uddanner også vores bestyrelser

I JCI Danmark har vi lavet en uddannelse til vores lokale bestyrelser for at hjælpe dem godt på vej. Uddannelsen er for bestyrelsen som samlet enhed, og hjælper dem i gang med arbejdet og guider dem igennem strategiarbejdet og udviklingen i løbet af året. Derudover skaber uddannelsen et rum på tværs af afdelinger, hvor man kan sparre om de udfordringer og løsninger, man finder.